طرز تهیه کباب برنجی خراسانی
به گزارش وبلاگ حامد، کباب برنجی یکی از غذا های سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می گردد. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.
مواد لازم
گوشت: 500 گرم
برنج: ⅕ پیمانه
روغن: 1 پیمانه
آرد: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت:
1. برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم.
2. سپس گوشت چرخ نموده را با برنج و پیاز مخلوط نموده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم.
3. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم.
4. روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم.
5. در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.
نکات:
برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده گردد.
این غذا را با نان سرو کنید.
این غذا وعده مناسبی برای شام می باشد.
این غذا 40% انرژی، 65% پروتئین مورد احتیاج روزانه بدن را تامین می نماید.
35% آهن، 40% روی و ⅓ اسیدفولیک و سلنیم و مس مورد احتیاج بدن را فراهم می نماید.
تامین نسبی ویتامین های خانواده B خصوصا ویتامین B3 از دیگر خصوصیت این غذاست.
منبع: گردشبان