طرز تهیه کوکو ماهی مجلسی با فیله ماهی و سبزیجات معطر
به گزارش وبلاگ حامد، خیلی از افراد به دلایل مختلف از طعم ماهی لذت نمی برند مخصوصا بچه ها در صورتی که ماهی یکی از غذاهای بسیار مفید و مقوی است که حتما در برنامه غذایی ماهانه ما باید باشد، این غذا را می گردد با برنج و یا با نان سرو کرد. کوکو ماهی یکی از غذاهای خوشمزه و اسان است که می توانید با انواع ماهی از جمله فیله ماهی درست کنید. کوکو ماهی برای کسانی که طعم ماهی را دوست ندارند، به علت وجود سبزیجات معطر و ادویه ها گزینه خوبی برای بچه ها است. در مجله خبرنگاران بلاگ، می خواهیم طرز تهیه کوکو ماهی بسیار لذیذ و راحت با ماهی را آموزش دهیم.
سیب زمینی | 1 عدد |
فیله ماهی | 300 گرم |
گشنیز ساطوری شده | نصف پیمانه |
شوید ساطوری شده | نصف پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 1 پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو ماهی
مرحله اول: پخت ماهی
ابتدا ماهی را آبپز می کنیم و سپس در یک ظرف میانه استخوان ماهی آبپز شده را جدا نموده و آن را خرد می کنیم.
مرحله دوم: مخلوظ کردن مواد
در یک ظرف مناسب 1 عدد پیاز و 1 عدد سیب زمینی را رنده و آب آنها را می گیریم و به ظرف ماهی اضافه می کنیم و سپس نصف پیمانه شوید و نصف پیمانه گشنیز، نمک، فلفل سیاه، پودرپاپریکا، سیرو زردچوبه به مقدار لازم، 1 پیمانه آرد و 1 عدد تخم مرغ به موادمان (ماهی، سیب زمینی، پیاز) اضافه و به خوبی همه مواد را مخلوط و یکدست می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو
مرحله سوم: پخت کوکو
یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت قرار داده و به آن روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که به خوبی روغن ما گرم گردد، سپس مواد کوکو آماده شده را به مقدار دلخواه در قالب قرار داده و در ماهیتابه سرخ می کنیم.
مرحله چهارم: طعم دادن به کوکو
بعد از پخت روغن اضافی ماهیتابه را خارج نموده و کوکو ها را می ریزیم در ماهیتابه دوباره و به آنها به مقدار لازم آب نارنج (تازه) اضافه می کنیم و درب ماهیتابه را می گذاریم و به مدت 5 دقیقه روی حرارت کم قرار می دهیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سبزی
مرحله آخر: سرو کوکو
بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم و در کنار آن می توانید از ترشی بهره ببرید، امیدوارم از این آموزش استفاده لازم را برده باشید.
نکات تهیه کوکو ماهی:
- از ماهی سالمون و یا غیره میتوانید بهره ببرید فقط کافیه که ماهی شما تازه باشد.
- در زمان آپز کردن ماهی میتوانید برای گرفتن بوی ماهی از ادویه و برگ بو و سیر تازه بهره ببرید.
- برای طعم بهتر از سیر تازه رنده شده بهره ببرید.
- میتوانید سیب زمینه را آپز کنید و سپس رنده کنید.
- در صورت نداشتن سبزی تازه میتوانید از سبزی خشک بهره ببرید اما اگر در پی طعم بینظیر هستین حتما از سبزیجات تازه بهره ببرید.
- در صورت دلخواه میتوانید از زیره هم بهره ببرید هم طعم غذای شمارا دلچسبتر می نماید و هم از نفخ جلوگیری می نماید.
- آب نارنج تازه یک طعم بینظیر به غذای شما می دهید که حتما ازرش امتحان کرد را دارد.
امیدوارم از این طرز تهیه خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا