طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی

به گزارش وبلاگ حامد، در میان پیش غذاهای مختلف، از محبوب ترین های آن ها می توان به طعم های خاص خاورمیانه ای اشاره نمود. فته ها ترکیبی شگفت انگیز از خوراکی های خوش طعمی هستند که در کنار یکدیگر بشقابی رنگارنگ را خلق می نمایند. ما در این مطلب به سراغ یک پیش غذای ساده به نام فته بادمجان رفته ایم. این خوراک، اشتهای شما را برای خوردن یک وعده غذایی خوشمزه دو چندان می نماید. با ما باشید تا دستوری آسان را آموزش دهیم.

طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی

مواد لازم برای تهیه فته بادمجان؛ پیش غذای ساده

  • بادمجان میانه چهار عدد
  • رب انار یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • نان پیتا دو عدد
  • دانه چیا یک دوم لیوان
  • ماست کم چرب سون خرید آنلاین دو و نیم لیوان
  • سیر له شده چهار حبه
  • ارده یک سوم لیوان
  • کنسرو نخود یک عدد
  • انار دان شده یک دوم لیوان
  • جعفری خرده شده به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، سماق و دارچین به میزان لازم
  • سرکه سفید سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه فته بادمجان؛ پیش غذای ساده

مرحله اول

نان های پیتا را به قطعات مربعی خرد کنید و سپس آن ها را در سینی فر قرار دهید و میزانی روغن زیتون روی آن ها بریزید. دمای فر به روی 200 درجه تنظیم کنید و اجازه دهید که نان ها برشته شوند. زمانی که نان ها قهوه ای-طلایی شدند، آن ها را خارج کنید.

مرحله دوم

فتّه مثل حمص یک پیش غذای پرطرفدار عربی است. برای تهیه آن ابتدا باید بادمجان ها را به صورت دلخواه تان خرد کنید. سپس آن ها را با میزان کمی روغن نباتی سرخ کنید، اجازه دهید که بادمجان ها قهوه ای و نرم شوند. پس از سرخ شدن بادمجان، آن را از تابه خارج کنید و با همان روغن، آجیل ها را سرخ کنید.

مرحله سوم

در این مرحله از آماده سازی فته بادمجان، ماست، ارده، سرکه یا آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و دارچین را با یکدیگر میکس کنید. اجازه دهید تا مواد کاملا صاف و یکدست شوند.

مرحله چهارم

یک ظرف نسبتا گود را برای سرو انتخاب کنید. لایه اولیه را با نان پیتا پر کنید، سپس بادمجان را روی نان ها بریزد. میزانی از دانه های انار، نخود و آجیل ها روی بادمجان ها پخش کنید.

مرحله پنجم

مخلوط ماست را روی مواد بریزد و سطح آن را یکدست کنید. سماق، رب انار، و میزانی روغن زیتون را به بشقاب اضافه کنید. در ادامه، جعفری خرد شده، به جامانده آجیل، نخود و دانه های انار را اضافه کنید. حالا می توانید این پیش غذای خوشمزه را نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید