طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه ای و خوشمزه

به گزارش وبلاگ حامد، در این مطلب قصد داریم روش تهیه سیب زمینی انگشتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه ای و خوشمزه

به گزارش ، سیب زمینی انگشتی یک پیش غذا و میان وعده حرفه ای و خوشمزه است که با کم ترین دردسر و در کم ترین زمان ممکن درست می گردد؛ یک غذای مخصوص که به طور عمده از سیب زمینی آب پز، سمولینا و ماست تهیه می گردد. کاربرد آرد سمولینا در این غذا همان نکته کلیدی است که این پیش غذا و میان وعده را ترد و دل چسب می نماید. این آرد سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین های گروه B است و سبب کاهش وزن، سلامت قلب و بهبود هضم می گردد. استفاده از آرد سمولینا در کنار سایر مواد غذایی از جمله نشاسته سیب زمینی سبب بهبود کیفیت غذایی می گردد.

آرد سمولینا نصف پیمانه

پنیر یا ماست یک چهارم پیمانه

سیب زمینی (آب پز و پوره شده) دو عدد

فلفل قرمز (خرد شده) دو عدد

آرد ذرت یک چهارم پیمانه

زنجبیل و زیره نصف قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر یا ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.

سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آن ها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه ها به خرد بافت سیب زمینی برود و مزه آن یک دست گردد.

مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

حالا دستان تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.

حالا دستان تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.

خمیر های سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.

تابه ای متوسط با دیواره بلند (وک) را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن (دمای حدود 180 درجه سانتی گراد) داغ گردد.

سیب زمینی انگشتی ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.

سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج گردد.

سیب زمینی های سرخ شده را در ظرف بچینید و گرم همراه با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

اگر هنگام شکل دادن به خمیر، حالت شکننده پیدا کرد، کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید.

در صورتی که پنیر یا ماست در دسترس ندارید، از نصف پیمانه آب گرم به جای آن ها بهره ببرید.

منبع: آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه ای و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه ای و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید