نحوه دریافت تلخی آب لیمو تازه
به گزارش وبلاگ حامد، یکی از چالش های خانواده ها در فصل آبلیموگیری این است که چگونه مزه تلخ، وارد آب لیمو نشود.

به گزارش وبلاگ حامد به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، این روزها لیمو به صورت ماشینی و با دستگاه آب گیری گرفته میگردد و کمتر در خانواده ها اینکار به صورت سنتی انجام می گردد، آبلیموگیری ماشینی سبب می گردد هسته های لیمو هم کمی له و باعث تلخی آب لیمو گردد.
برای برطرف این مشکل بعد از دریافت آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بیاندازید، داخل لیمو 24 ساعت بماند و بعد آن را صاف کنید؛ هویج ها تلخی آب لیمو رو به خودش میگیرد و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورشت ها بهره ببرید، بدونه اینکه نگران تلخی آن باشید.
برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نگردد، حتما در جای تاریک نگهداری گردد ، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید تا رنگش عالی بماند.
هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نگهداری نکنید، چون ترشی باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن می گردد.
منبع: جام جم آنلاین