معرفی تخم ترشک و خواص درمانی آن
به گزارش وبلاگ حامد، ضد تب و رفع کننده حبس البول، مسکن دردهای عمومی بدن و اشتهاآور، ضد یرقان و رفع کننده یبوست می باشد. ضمناً برای بیماری های پوستی، ناراحتی های معده، کبد و روده ها، بیماری های قلبی، گواتر،

نویسنده: صمصام صانعی
مشخصات ظاهری تخم ترشک:
سیاه، کوچک، براق و تقریباً مثلثی شکل می باشد.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و خشک است.ترکیبات شیمیایی:
مواد روغنی و غیره در آن تشخیص داده شده است.نحوه مصرف:
معمولاً به صورت دم نموده یا جوشانده استفاده می نمایند و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و میزان مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.خواص درمانی:
ضد تب و رفع نماینده حبس البول، مسکن دردهای عمومی بدن و اشتهاآور، ضد یرقان و رفع نماینده یبوست می باشد. ضمناً برای بیماری های پوستی، ناراحتی های معده، کبد و روده ها، بیماری های قلبی، گواتر، بواسیر، تورم لثه و جوش های موضعی هم مفید است.منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
تاریخ انتشار: 7 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 7 آبان 1400
گردآورنده: hamed.expresblog.ir
شناسه مطلب: 17776
به "معرفی تخم ترشک و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم ترشک و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید