مرکل گفت: شروع بوندس لیگا از 2 خرداد
به گزارش وبلاگ حامد، آنجلا مرکل صدراعظم آلمان اعلام کرد مسابقات بوندس لیگا زودتر از 2 خرداد نمی تواند از سر گرفته شود.

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ حامد، آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان که همه نگاه ها در این کشور امروز به او دوخته شده بود تا تاریخ شروع دوباره لیگ فوتبال این کشور از زبان او اعلام شود گفت مسابقات این لیگ زودتر از تاریخ 2 خرداد از سر گرفته نخواهد شد.
این در حالی است که در آلمان این امیدواری وجود داشت که با چراغ سبز دولت و صدراعظم، مسابقات بوندس لیگا از تاریخ 26 اردیبهشت از سر گرفته شود.
مرکل امروز گفت پیش از آنکه مسابقات فوتبال بوندس لیگا1 و بوندس لیگا2 در این کشور از سر گرفته شود تیمها باید یک قرنطینه دو هفته ای را پشت سر بگذارند و در نتیجه زودترین تاریخ ممکن برای از سر گیری بازی ها 2 خرداد یا 22 مه خواهد بود.
منبع: خبرگزاری دانشجو
تاریخ انتشار: 14 تیر 1399
آخرین بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: hamed.expresblog.ir
شناسه مطلب: 3499
به "مرکل گفت: شروع بوندس لیگا از 2 خرداد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مرکل گفت: شروع بوندس لیگا از 2 خرداد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید