طرز تهیه چای خانگی

به گزارش وبلاگ حامد، چای یکی از نوشیدنی هایی که در همه فصول کاربرد دارد و چای خانگی پاییزی طعمی تند و شیرین دارد و وقتی که آب و هوای سردتر می گردد نوشیدن آن دلچسب تر می گردد.

طرز تهیه چای خانگی

به گزارش وبلاگ حامد به نقل از دنیای نوشیدنی

1 یا 2 دانه هل (پوست کنده)

4 عدد میخک کامل

1/2 چوب دارچین

3 عدد فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری برگهای چای سیاه

3 فنجان شیر

1 یا 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شربت آگاوه

ادویه ها را در قابلمه ای کوچک ریخته و به آرامی روی حرارت کم گرم کنید تا عطر آن آغاز به پخش شدن خود کند.

سپس شیر و برگهای چای را به این مواد اضافه کنید و گرمای گاز را به میزان متوسطی افزایش دهید و تا به مدت 5 دقیقه به جوش آید.

سپس نوشیدنی را از روی حرارت بردارید و آن را از صافی رد کنید و بگذارید تا کمی خنک گردد و در فنجان های مورد نظر خود بریزید و میل نمایید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه چای خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چای خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید