طرز تهیه چای خانگی
به گزارش وبلاگ حامد، چای یکی از نوشیدنی هایی که در همه فصول کاربرد دارد و چای خانگی پاییزی طعمی تند و شیرین دارد و وقتی که آب و هوای سردتر می گردد نوشیدن آن دلچسب تر می گردد.
به گزارش وبلاگ حامد به نقل از دنیای نوشیدنی
1 یا 2 دانه هل (پوست کنده)
4 عدد میخک کامل
1/2 چوب دارچین
3 عدد فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری برگهای چای سیاه
3 فنجان شیر
1 یا 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شربت آگاوه
ادویه ها را در قابلمه ای کوچک ریخته و به آرامی روی حرارت کم گرم کنید تا عطر آن آغاز به پخش شدن خود کند.
سپس شیر و برگهای چای را به این مواد اضافه کنید و گرمای گاز را به میزان متوسطی افزایش دهید و تا به مدت 5 دقیقه به جوش آید.
سپس نوشیدنی را از روی حرارت بردارید و آن را از صافی رد کنید و بگذارید تا کمی خنک گردد و در فنجان های مورد نظر خود بریزید و میل نمایید.
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 30 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 30 آذر 1399
گردآورنده: hamed.expresblog.ir
شناسه مطلب: 9784
به "طرز تهیه چای خانگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چای خانگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید