کشف بیش از 2 تن گوشت فاسد در تهران
به گزارش وبلاگ حامد، جانشین فرمانده انتظامی تهران عظیم از کشف 2 تن گوشت فاسد در 2 انبار اطلاع داد.

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ حامد، سردار حمید هداوند با اعلام خبر کشف دو تن گوشت فاسد در تهران، درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: روز گذشته مأموران پایگاه ششم پلیس امنیت عمومی تهران از محل جمع آوری گوشت های فاسد و بسته بندی مجدد آن در دو انبار جداگانه در جنوب تهران آگاه شدند.
جانشین فرمانده انتظامی تهران عظیم اضافه کرد: مأموران انتظامی با اقدامات فنی و پلیسی پیروز شدند هویت مالک انبار ها و محل بسته بندی گوشت های فاسد را در حوالی خیابان 17 شهریور شناسایی نمایند و با هماهنگی شبکه بهداشت و سازمان دامپزشکی برای آنالیز دقیق موضوع به محل مذکور اعزام شدند.
وی توضیح داد: مأموران در بازرسی از این محل ها بیش از دو تن گوشت بسته بندی شده و یخ زده آماده ارسال به بازار را کشف و مالک انباری ها را دستگیر کردند.
این مقام انتظامی با تأکید بر اینکه بر اساس نظر کارشناس دامپزشکی تمام گوشت های مکشوفه فاسد است، توضیح داد: تمام گوشت های کشف شده معدوم شدند.
به گفته هداوند، با تکمیل تحقیقات مقدماتی، پرونده ای در این رابطه تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی نهاده شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو